Boekwinkel van Uitgeverij Esuberanza

Met de uitgave van Ineke Lautenbach’s eerste boek De uitdaging in 2007 is Uitgeverij Esuberanza begonnen. Al in hetzelfde jaar volgde Let Our Voices Be Heard! en inmiddels is een klein fonds ontstaan. Hoofdthema's zijn religie en LHBT en er zijn boeken in diverse talen.

Op deze website zijn de boeken van dit fonds te vinden en te kopen.


Hoor onze stem!

Cover Hoor onze stem!

Christelijke lesbische vrouwen uit Europa vertellen hun verhaal

Door Randi O. Solberg (editor)
Vertaald door Marianne Welten

De stem van christelijke lesbische vrouwen wordt weinig gehoord. In Nederland lees je nog wel eens iets in de krant, maar daarbuiten? Het wordt stiller en stiller als je verder naar het zuiden of het oosten gaat.

Dit boek brengt daarin verandering! Hierin zijn verhalen verzameld van vrouwen uit 26 Europese landen uit verschillende christelijke stromingen: katholiek en protestant, luthers en calvinistisch, orthodox en pinkstergemeente. Maar ook een ex-Jehova’s getuige en een ex-Mormoonse doen hun verhaal, en vrouwen die vanuit een christelijke achtergrond zijn geland in de islam en in het boeddhisme.

Het zijn vrouwen die midden in het leven staan. Vrouwen die in de kerk werken of iets heel anders doen. Vrouwen die alleen zijn of een relatie hebben en soms ook kinderen. Vrouwen van allerlei leeftijden, van 20 tot 65 jaar.

Geniet ervan, hoor onze stem!

Koop Hoor onze stem!

Boekgegevens

Titel Hoor onze stem!
Ondertitel Christelijke lesbische vrouwen uit Europa vertellen hun verhaal
Een selectie uit Let Our Voices Be Heard!
Auteur Randi Solberg
Vertaling Marianne Welten
Prijs EUR 10,- excl.verzendkosten
ISBN 9789088830075
Jaar van uitgave 2004, 2010
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 214
Taal Nederlands